Автомат за пакетирани продукти – Фас

Хладилен автомат за пакетирани продукти и изделия Фас 1000.
Автомат за пакетирани продукти Фас 1000. Но Фас 1000 е хладилен автомат и за пакетирани стоки, и пакетирани продукти. И също така и за студени напитки. 

Вендинг автомат за пакетирани стоки ФАС

Вендинг автомат за пакетирани стоки ФАС. Но Фас е вендинг автомат и за пакетирани изделия и автомат пакетирани продукти.


Автомат за пакетирани продукти и стоки, храни, закуски и студени напитки. Вендинг машини от ново поколение.

Автомати за закуски на спирали. Тези автомати имат от 5 до 6 реда с 8 или 10 спирали всяка и побират около 600 продукта. Той може да продава най-различни закуски: вафли, кроасани, сандвичи и други. А също така и охладени напитки. Вендинг Център извършва ремонт и сервиз на тези апарати за закуски.  

Автомат за пакетирани продукти, храни, закуски студени напитки Фас 1050 са подходящи:

независими оператори, сервизи, цехове, малки и големи предприятия-заводи, спортни зали, училища, фитнес клуб, учреждения, болници, магазини, супермаркети, офиси, хотели и др., а също така някои марки и модели могат да работят на улицата и в замърсени производствени помещения. Ако търсите или сте решили да инвестирате в нова идея за вашия бизнес, това са вашите вендинг решения.

Доставяме и извършваме сервиз на Автомат за пакетирани стоки, пакетирани храни, пакетирани закуски и напитки с лифт употребявани в цялата страна:

Елин Пелин, София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Плевен, Враца, Видин, Ловеч, Монтана, Благоевград, Петрич, Пазарджик, Шумен, Белоградчик, Чирпан, Казанлък, Смолян, Кърджали, Стара Загора, Белене, Свищов, Раднево, Карнобат, Велико Търново, Добрич, Разград, Търговище, Мездра, Тетевен, Луковит, Червен Бряг и др.. Продаваме автомати за пакетирани продукти  и автомати за пакетирани стоки втора ръка, те са употребявани и имат гаранция. Имаме гаранционен и след гаранционен сервиз.

Ако имате допълнителни въпроси и искате разяснения, или нещо не сте разбрали-относно Автомат за пакетирани продукти – Автомат за пакетирани стоки, цена и технически данни, обадете се на посочените телефони: 0896 71 73 09 или ни пишете по долу в блогъ.