автомати за закуски
тел. 0896 71 73 09
Автомати за Закуски от Вендинг Център. Продаваме Автомати за Закуски спирали и Автомати за закуски на секции втора ръка. 

Автомати за закуски продава Вендинг Център. Има няколко разновидности: автомати за закуски на секции, автомати за закуски на спирали, автомати за закуски на спирали с лифт - асансьор. Ние предлагаме автомати за закуски втора ръка, автомати за пакетирани закуски втора ръка, автомати за храни и снакс употребявани. 

Автомати закуски и автомати пакетирани храни Джи Пи Е - GPE от Вендинг Център. Авомати за пакетирани закуски.

Автомати закуски и автомати пакетирани храни. Вендинг Център ви предлага автоматични машини Джи Пи Е - GPE за напитки и закуски. Автоматите за закуски са втора употреба (втора ръка), но напълно рециклирани.

Имаме богат асортимент от автомати за закуски, автомати за пакетирани храни и напитки, автомати за храни, автомати за закуски и безалкохолни напитки.

Автоматите за закуски, храни и напитки е снабдена с връщащ ресто монетен механизъм и две отделения с различна температура – за храни и напитки. Техническите спецификации на машината варират спрямо модела: височина 180-190 см., дълбочина 70-80 см. и широчина 80-90 см. Зареждането и сервизирането на машината се извършва от наши служители ежедневно, включително през почивните дни и националните празници. Подходяща е за средни и големи офиси, цехове, предприятия, обществени места и т.н. Автоматът за пакетирани храни се зарежда с комбинация от безалкохолни напитки и закуски - пакетирани захарни и солени изделия, шоколади, вафли, кроасани, чипс, бисквити, сандвичи, Бейк Ролс, различни видове десерти, дъвки и т.н. Предлаганият асортимент е постоянно разнообразяван с цел задоволяване в максимална степен нуждите на конкретния клиент. 

 

Автоматите за закуски и пакетирани стоки са подходящи за:

независими оператори, сервизи, цехове, малки и големи предприятия-заводи, спортни зали, училища, фитнес клуб, учреждения, болници, магазини, супермаркети, офиси, хотели и др., а също така някои марки и модели могат да работят на улицата и в замърсени производствени помещения. Ако търсите или сте решили да инвестирате в нова идея за вашия бизнес, това са вашите вендинг решения.

Извършваме продажба, доставка и сервиз в цяла България на автомати за пакетирани храни: София, Пловдив, Ботевград, Златоград, Хасково, Свиленград, Бургас, Варна, Русе, Плевен, Враца, Видин, Монтана, Благоевград, Петрич, Пазарджик, Бяла Слатина, Самоков, Благоевград, Горна Оряховица, Велико Търново, Червен Бряг, Джебел, Симеоновград, Шумен, Смолян, Кърджали, Доспат, Ихтиман, Чирпан, Кюстендил, Стара Загора, Велико Търново, Добрич, Харманли, Търговище, Ловеч, Троян, Тетевен и др.. Продавам вендинг автомати за закуски втора ръка, вендинг автомати за закуски употребявани и имат гаранция.

Ако имате допълнителни въпроси и искате разяснения, или нещо не сте разбрали относно цени и технически данни, обадете се на посочените телефони: 0896 71 73 09 или ни пишете по долу в блога.
  ||   »