Вендинг автомати
тел. 0896 71 73 09
Вендинг Автомати. Добре дошли във Вендинг Център на България. Тук можете да намерите всички видове и марки вендинг машини употребявани. Вендинг автомати втора ръка, вендинг автомати втора употреба и всякакви автоматични кафе машини. Информация и консултация относно вендинг бизнеса. Отлични предложения и съвместни вендинг решения ще получите във Vending Center. Най-добри цени и най-добро качество ще намерите при нас !!!

Вендинг автомати едно добро решение за бизнес. Тези вендинг автомати употребявани, но са рециклирани. 6 месеца гаранция. Доставка и сервиз в цяла България..

Вендинг автомати продажба от Вендинг Център.
Вендинг автомати доставка и сервиз в цяла България.

Вендинг автомати които ви предлагаме тука са тип вендинг машини. Сигурно се питате що е вендиг, вендинг автомат? Думата "Vending" на английски произлиза от "Vend" и означава търговия на дребно, на много дребно. И хората които продават на дребно "Vendor". Това са били на времето уличните търговци, които са разнасяли, викали силно и рекламирали стоките си за да привлекат клиенти. В България са познати като амбулантни търговци. В наше време този тип търговия е изместена от вендинг автоматични машини - vending machines. И вече всичко което се продава като стоки и услуги през автомати се нарича "Вендинг".

Вендинг автомати са навлязли вече навсякаде.

Вендинг автомати това не са само познатите ни вендинг кафе автомати, вендинг автомати за топли напитки, вендинг автомати за закуски-пакетирани храни, вендинг автомати за студени напитки, вендинг автомати за плодове и други вендинг автомати за храни и напитки Но и автоматите за детски играчки-бонбони, дъвки и най-различни дестки залъгалки. Банкоматите също са вендинг автомати - vending machines.

Вендинг автомати са втора употреба и рециклирани. Ние тук ви продаваме Вендинг машини за храни и напитки.

Вендинг автомати кафемашини, които продаваме са в промоция и важи до изчерпване на количествата. Извършваме продажба, доставка и сервиз в цяла България на вендинг кафе автомати: София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Плевен, Враца, Видин, Монтана, Благоевград, Петрич, Пазарджик, Шумен, Смолян, Кърджали, Стара Загора, Велико Търново, Добрич, Търговище, Ловеч и др.. Продавам втора ръка кафеавтомати, те са употребявани и имат гаранция.

Вендинг кафемашини се захранват директно от В и К мрежата.­

Вендинг машините за кафе и топли напитки работят с кафе на зърна и правят свежо и вкусно кафе еспресо, и ако използвате нашите високо качествени продукти мляко на прах, шоколад, чай и др., може да разчитате, че ще получите винаги качествени вендинг напитки: кафе, капучино, мокачино, топло мляко, топъл шоколад, нес кафе, три в едно(3 в 1), бульон и много други. Вендингавтоматите са лесни за поддръжка, зареждане и обслужване.

Вендинг автомати са подходящи за:

независими оператори, сервизи, цехове, малки и големи предприятия-заводи, спортни зали, училища, фитнес клуб, учреждения, болници, магазини, супермаркети, офиси, хотели и др., а също така някои марки и модели могат да работят на улицата и в замърсени производствени помещения. Ако търсите или сте решили да инвестирате в нова идея за вашия бизнес, това са вашите вендинг решения.

Ако имате допълнителни въпроси и разяснения или нещо не сте разбрали-относно цена и технически данни, обадете се на посочените телефони: 0896 71 73 09 или ни пишете по долу в блога. 

­

Категории

  ||   »