Автомати за фреш сок Зумекс – Zumex

Автомати за Фреш сок Zumex - Зумекс от Вендинг Център.
Автомати за фреш сок Зумекс – Zumex. Zumex – Зумекс автомати за фреш сок втора ръка и втора употреба от Вендинг Център. 

Автомати за фреш сок от Вендинг Център. Тези хладилни машини за фреш работят със свежи портокали. И предлагат винаги пресен и вкусен сок.

Автоматите  за фреш са втора ръка, но имат 6 месеца гаранция. Автоматичните апарати за фреш Zumex – Зумекс. Зареждат се с пресни портокали. И така получавате винаги освежаващ студен фреш. Вендинг автомати за фреш сок Зумекс – Zumex втора употреба ( втора ръка ). Вендинг Център извършва доставка и сервиз на автомати за фреш в цяла България. Ние доставяме автоматични машини за фреш в страната: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Ловеч, Кюстендил, Разград, Видин, Силистра, Петрич, Кърджали и други градове в България. Ние извършваме гаранционен  и след гаранционен с сервиз. Вендинг машините за фреш имат монетници, които връщат ресто. А при желание от ваша страна може да монтираме бнкното приемащо устройство. Автомат за Фреш Zumex – Зумекс от Вендинг Център. Този автомат за фреш прави сокове от свежи плодове.

Вендинг автомат – машината за прясно – фреш изцеден портокалов сок от последно поколение.
Портокаловият сок се приготвя след поръчването му от клиента. Изстисква се само количество, необходимо за напълването на една чаша. Фреш сокът се предоставя винаги пресен благодарение на блока за охлаждане на вендинг автомата за фреш. Има автоматична система за самопочистване, която може да бъде програмирана на основата на броя сокове, сервирани за определено време. Предоставя 100% натурален, прясно изцеден сок с най-добър вкус, гарантиран от изстискващата система на Zumex – Зумекс.
Zumex е испанска компания – световен лидер в преработването на всички видове плодове в сокове.

Тя е пионер в проектирането, конструирането, производството и разпространението на сокоизстисквачки, миксери и вендинг автомати за фреш сок за системата за обслужване с хранителни продукти и за пазара на търговията на дребно.

Zumex – Зумекс присъства в повече от 80 страни и тя е безспорен лидер с най-голям пазарен дял и международно присъствие.
Опитът на Зумех – Zumex е над 20-годишен, а това значи, че може да предложи на клиентите си многостранен набор от решения за производство на фреш сокове. Голямото разнообразие от продукти на Zumex – Зумекс вендинг автомати за фреш сокове осигурява възможност за намиране на най-добър вариант за всяка търговска точка. Поради всичко това ние от Вендинг Център искаме да предложим своята помощ за да може вашето обслужване да стане най-доброто, а вашите клиенти да могат да се насладят на най-пресните и най-натурални фреш сокове.

Ако имате допълнителни въпроси и искате разяснения, или нещо не сте разбрали-относно цена и технически данни, обадете се на посочените телефони: 0896
71 73 09 или ни пишете по долу в блога.