Кафе Автомати
тел. 0896 71 73 09
Кафе автомати, еспресо кафе автомати, вендинг кафе автомати, автомати за кафе, автомати за разтворимо кафе, автомати за нес кафе, автомати за кафе и топли напитки. Кафе машини. Автоматични кафе-машини и други автомати за топли напитки и кафе. Всичко това може да намерите при нас.

Кафе автомати от Вендинг Център. Извършваме доставка и сервиз на кафе автомати втора ръка в цяла България. Цена от 500 до 4000 лв. Ние предлагаме всякакви автоматични вендинг решения. Също така предлагаме и консумативи за кафе автоматита: кафе на зърна, разтворимо кафе, мляко на прах, шоколад на прах, разтворим чай, чаши, бъркалки и други.  

Кафе автомат ЗАНУСИ СПАЦИО.

ЗАНУСИ СПАЦИО кафе автомат от ВЕНДИНГ ЦЕНТЪР. Автоматите са надежни, те са втора ръка, но имат гаранция. В цената влиза кит за самостоятелно захраване с вода.

Кафе автомати една страхотна идея за бизнес.

Кафе автомати, машини за правене на кафе еспресо. Заповядайте при нас във Вендинг Център. Тук ще получите добри вендинг кафе автомат решения.

Автомат за кафе Комби Снакс Саеко. Кафе автоматът е втора употреба.

Комбинирани автомати за кафе. автомати за закуски. автомати за студени напитки. Комби снакс Саеко – Saeco вендинг машината за кафе е втора ръка. Продаваме на цени по договаряне.

Кафе автомати за еспресо.

Кафе автомати втора употреба продаваме във Вендинг Център. Доетавка и сервиз на вендинг кафе автомати за еспресо. Автоматите имат 6 месеца гаранция и цените са изгодни.


Kафе автомати се захранват директно от В и К мрежата.­ Но по ваш избор може да монтираме, кит за автономно захранване с вода.

Вендинг машините за кафе и топли напитки работят с кафе на зърна и правят свежо и вкусно кафе еспресо, и ако използвате нашите високо качествени продукти мляко на прах, шоколад, чай и др., може да разчитате, че ще получите винаги качествени вендинг напитки: кафе, капучино, мокачино, топло мляко, топъл шоколад, нес кафе, три в едно(3 в 1), бульон и много други. Вендингавтоматите за кафе са лесни за поддръжка, зареждане и обслужване.

Вендинг кафе автомати (vending kafe avtomati) са подходящи за:

независими оператори, сервизи, цехове, малки и големи предприятия-заводи, спортни зали, училища, фитнес клуб, учреждения, болници, магазини, супермаркети, офиси, хотели и др., а също така някои марки и модели могат да работят на улицата и в замърсени производствени помещения. Ако търсите или сте решили да инвестирате в нова идея за вашия бизнес, това са вашите вендинг решения.

Ако имате допълнителни въпроси и искате разяснения, или нещо не сте разбрали-относно цена и технически данни, обадете се на посочените телефони: 0896 71 73 09 или ни пишете по долу в блога.

­

  ||   »